Ana SayfaDizilerVuslat 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Tahsin'i Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Vuslat 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Tahsin’i Öldürecek Mi?

TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden Vuslat 40. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, defteri alan ve Enes’in ölümüne neden olan Kerem’e kendisi için artık bir yabancı olduğunu söyler. Feride ise annesine aşık olan ve halasının katilinin sevdiği adamın babası olmasının üzüntüsünü yaşar. Yalçın komiser Aziz’e babasının bir katil olduğunu açıklar. Kaçmak üzere olan Tahsin karşısında Feride’yi bulur. Dizinin yeni fragmanında Feride, Tahsin’i öldürecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Feride Tahsin’i Öldürecek Mi?

Vuslat 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz Feride’ye sarılıp artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını hissettiğini söylüyor. Yalçın, Faik’e gidip Feride’nin halasının vurulduğu silahı alıp gittiğini söyler. Feride, Tahsin’in karşısına çıkıp halasını öldürdüğü silahı ona doğrultur. Aziz ise Salih baba ve Abdullah efendiyle bir yolculuğa çıkar.

İşte Vuslat 40. bölüm 2. fragmanı….

VUSLAT 39. SON BÖLÜK ÖZETİ!

Evde bulunan silahın Feride’nin halasını öldüren silah olduğu ortaya çıkınca kapanan dosya tekrar açılır. Evdeki herkes tek tek emniyete gidip ifade verir. Hasibe’nin bir şeyler sakladığı belli olur ama ifadesinde hiçbir şey bilmediğini ve silahı eski evde bulduğunu söyler.

Şirketteki köstebeğin Enes olduğunu öğrenen Aziz, ona zarar gelmemesi için elinden geleni yapar. Aziz, defteri bulmak için önce Kerem’i bilardo oynayarak oyalar.

O sırada Altan Kerem’in odasına girip defteri arar. Bulamayınca Aziz, Sultan’dan yardım ister ve ondan Kerem’i yemeğe çıkarmasını ister. Onlar yemeğe çıktığında Aziz, kasanın şifresini bulup kasayı açar ancak defterin orada olmadığını görünce aklına Fırat gelir.

Fırat’ı çağırıp ondan bilgi almaya çalışır. Kerem’in bilardo toplarına onların resimlerini yaptırdığını ve onlarla top gibi oynadığını duyunca Aziz defterin nerede olduğunu anlar. Bilardo toplarının olduğu çantada defteri alır.

Kerem, defteri yerinde bulamayınca Aziz’in peşine düşer. Ormanlık bir yerde arabayla önlerine geçen Bülent’le Kerem’in adamları, Aziz’den köstebekle defteri ister. Adamları alt ettikten sonra Enes’in arabada olmadığını fark eder. Kerem Enes’i bulur ve kafasına silahı dayar. Aziz, mecbur kalıyor defteri Kerem’e vermeye.

O sırada Enes, Bülent’in Aziz’i vuracağını görür ve Aziz vurulmasın diye kendisi vurulur. Sultan üzülerek Aziz’in yanına gelip televizyonu açar. Televizyonda Feride’nin telefonundaki Aziz’in görüntüleri ifşa olmuştur.

Vuslat 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Feride Tahsin’i İhbar Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler