Ana SayfaÜnlülerMehmet Günsur ve Beren Saat'i Kahreden Vefat!

İlgili Postlar

Mehmet Günsur ve Beren Saat’i Kahreden Vefat!

Mehmet Günsur ve Beren Saat’i kahreden vefat! Çekimleri tüm hızıyla süren Atiye dizisinin setinde yaşanan kahredici olay, dizinin başrol oyuncularını derinden sarstı. Mehmet Günsur ve Beren Saat’in başrolünü paylaştığı dizinin setinde, set işçisi Hasan Karatay kaza sonucu hayatını yitirdi. Yaşanılan bu acı olayın ardından sosyal medya hesaplarından gönderi paylaşan iki ünlü isim, taziye mesajı yayınladı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Kenan Doğulu’dan Beren Saat’e Çifte Jest!

Mehmet Günsur ve Beren Saat’i kahreden vefat!

Mehmet Günsur ve Beren Saat’i kahreden vefat! Netflix için çekimleri başlayan yeni dizi Atiye’nin setinde yaşanan kaza sonucu set işçisinin hayatını kaybetmesi başrol oyuncularını derinden sarstı.

Netflix’in yeni dizisi Atiye’nin Şanlıurfa’da gerçekleşen çekimleri sırasında sette boya işlerini yapan Hasan Karatay, yüksek bir noktadan düşerek hayatını kaybetti.

Düştükten hemen sonra apar topar hastaneye kaldırılan fakat kurtarılamayan Hasan Karatay’ın vefatı dizinin başrol oyuncularını yasa boğdu.

Yaşadığı iş kazası sonrasında hayatını kaybeden Hasan Karatay için dün düzenlenen törene katılan Beren Saat ve Mehmet Günsur, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları taziye mesajlarıyla üzüntüsünü paylaştı.

Sette hayatını kaybeden işçi Hasan Karatay için Beren Saat ve Mehmet Günsur taziye mesajı yayınladı.
Sette hayatını kaybeden işçi Hasan Karatay için Beren Saat ve Mehmet Günsur taziye mesajı yayınladı.

Mehmet Günsur Kimdir?

Ailenin kadınlarının ağıtlarından tanıma fırsatım oldu seni Hasan

Cenaze töreni sonrasında merhum Hasan Karatay adına bir gönderi paylaşan Beren Saat, kullandığı ‘setlerdeölmekistemiyoruz’ hashtag’ini kullanırken şunları söyledi:

“Şahsen tanışamamıştık henüz ama bugün ailenin kadınlarının ağıtlarından tanıma fırsatım oldu seni Hasan. “Oralar görünmez” denilse de, boyadığın duvarın kenarlarını titizlikle tamamlamak isterken başına gelmişti bu kaza. Yine güzel bir yürek, yine zamansız bir veda. Biz kenarı, köşesi senin hayal ettiğin kadar kusursuz bir is çıkarmak için çalışmaya devam ediyor olacağız. Işıklar içinde uyu… #sinemaya aşık her can kıymetlimizdir #setlerde ölmek istemiyoruz.”

Dizinin diğer başrol oyuncusu Mehmet Günsur ise yaptığı paylaşımda, “Çok üzgünüm. Hasan’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadesinde bulundu.

Beren Saat kimdir?

Vefatın ardında ağır ihmallerin yattığı iddia edildi

Dizi setinde yaşanan kaza sonrasında set işisinin hayatını kaybetmesi üzerine bir açıklama yapan Sinema TV Sendikası, yaptığı açıklama ile dikkat çekti.

Sigortasız çalıştırılan Hasan Karatay’ın ağır ihmal sonucunda merdivenden düştüğü, sette ambulan bulunmadığı ve iş güvenliğine dair bir önlemin alınmadığınını iddia eden Sinema TV Sendikası, dizinin yapım şirketi OG Medya’yı suçladı.

Sinema TV Sendikası’nın iddialarının ardından bir açıklama yapan yapım şirketi, şu açıklamayı yaptı:

“Kamuoyunun dikkatine,

Şirketimizin yapımcılığını üstlendiği “Atiye” dizisinin dekor hazırlıkları sırasında gerçekleşen kazanın ardından hastaneye kaldırılan Hasan Karatay’ın hayatını kaybetmesini derin bir üzüntü ile karşılıyoruz.

Medyaya yansıyan, bizi de derinden üzen elim kaza ve acı kayıp nedeniyle bir takım gerçek dışı haberler yapılarak toplum yanlış bilgilendirilmektedir.

Tüm şeffaflığıyla hukuki sürecin tamamlanmasının ardından kamuoyuna gerekli açıklama yapılacaktır. Bu talihsiz kaza ve acı kayıp nedeniyle, Hasan Karatay’ın ailesine ve dostlarına başsağlığı dileriz… OG Medya”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler